Saturday, 21 April 2012

bencibencibenci !

oke , satu lg benda yang aku meluatttt ! bnci smua ada ! semalam kua then kena saman ! huwarggggggggggg ! manusia mna je suka kena saman , sman kes xpakai helmet ! aku stay blakang !! alahaiiiii lemahhhh tgan nk wak kua duet elaunnn ! sape je suka2 nak bg duet kat org ! sad gilerrrrr , aku ikot say blakang jer pon . tolak ansur la skitttt ! shittt laa . padahal ramai jer yang wat slah ! bukan aku sowg, meluat ehhhh ! aku benci polissssssssssssssssss! full stop ! punye bnyak manusiaaaa apahalll aku ko plihhh bab moto mang aku payah la ! moto pon aku xreti naikkk . harap kat keta mak aku tu jer !! eeeeeeeeeee bawah satos baru tuhhh ! grrrrrr damn it ! mnyebai gila aku !

Friday, 13 April 2012

start de sumtg new :)

the symbl of LANGKAWI <3
hye there ! how r u ?? me ? im fine ! HAHA aness bru jer blik from lagkawi ! 
banyk pengalaman n pengetahuan baru yang aness dpt ! most yang pling important , dpat kwan ngn italian ! gotchaaa !! haha , dah add fb dy dah , aness meet ngn FLOCCA pon masa nk turun cable car tuh , penad jugak lhaaa berspeaking , xjgka pon speaking aness tuh btol ! n simple thing that i've learn itali langguage , TI AMOR ! means ? ILOVEYOU !! msti laaa kena tau pkara ass tuh !! tu pkra yang baik ! ada yang xbaik nya ! amaran tsunami dikuarkan ? whattt ? mmg kami xjgka bnde tu . syesss cuak gle . kitowg stay kat pekan KUAH until 10 pm , pastu blik bilik n amik semua pakian . time smpai je hotel nk amik pakaian , angin mmg kuat gle . tlinga aku ni takoddd nk dengaq bunyi air laut . lari amik baju dlam 5 mnit jer siap . angen mmag kuat , 5 minit dah kuar dri pantai chenang , ujan turun lebat . smpai dekat HOMESTAY BUKIT TGGA ,kamii tido mmg xbrapa nk lena laaa kan ? ujan spanjg malam . kami bngon pagi tu mandi pon ayaq sejok ! ketaq kodd . pagi tu baru hujan brenti . n pegi denga TAKLIMAT at LADA , then shopping n BALIK ! balikk ? kmi nek feri kat jeti smpai KUALA PERLIS , thanks god selamat smpai . dpat HUG my MUM ! n my mum said angen kat kuala perlis tu pon kuat . naseb selamat smpai . ALHAMDULILLAH . 
moral nya ?? bahaya tu ada kat mna2 . jga dri sebaik mungkin , bukan dr sendri tp org yang ada kat sekeliling kita ni sama , mksudnya JGN PENTING DRI LA !  semuua pon manusia . so ? chillah :)







Saturday, 7 April 2012

nak ke x ??

hyepp ! aness kena g lagkawi ouhh selasa neh ! balik daripada lagkawi hari khamis . jumaat dah cuti , ingt nk gerak blik umah teros sebb dah dekad ngn jetiii ! tapiii jumaat sabtu kena pergi konvo plakk tlong2 kolej . haihhh , dan ke baju aness tuh nk kering ???? letih x agk2 nye eaaa ? alahaiiii ! line kat lagkawi ade kan ? haaa pakai dg mesti ade ! BERSAMAMUUUU ~ hahaha

masihhh keliru :(

macm nk continue stdy , sebab stay rumah pon bukan ade ape . alahaiii ! tp mcm x pulak , sebab adex aness pon nk setat stdy dah bulan julai , insyaALLAH if dapat la . nk keja xtau lhaaa keja ape ? nk ke aku pegi KL ? kawan2 semua kat sane . HELP ! plishhhh sape yang blehh tulong settel kan ini masalah ? then fasal wang fulak 1 kes . mcm malang je life nihh . tiap kali pk duit mula nak serabott ox ! grrrr xde ke kat dunia yang pakai daun jer . tggal petik je beli ape pon . xpon wat sistem BARTER ! muahahahaha saheh lawak giler ! nnti g KONVO *padahal aness xkonvo punnn ~ PEGI TLONG JER 
konvo nnti mesti jumpe membe2 KKBD dulu . dah lame xjumpe dowg . sad ! kalu jumpe aku takuittt xjadi keja pulokkk ! hahaha ape2 pon , hope nnti jumpe blehhh hilang miss siikit kat budax gilerrr KKBD ! :) aummmmmm<3

Tuesday, 3 April 2012

sumbody HELP me !!!

alahaiiii , chumelll nyer la gaye stresss ! 
SUMBDYYYY !! HELP !
rase nk terjun bangunan !! tlong lhaaa phammm :'(
1- asingment bnyk 
pendek kate aku dah siap print n fer now lectre aku cek n kena BUAT BALIK !! 
whattttt ???? buat balik ? aduhhhhh NORHANIS SHAHEERA bleh ! jyeahhhh
2- pikir pasal trip dan duet
ok part ni aku rse aku kena bunoh diri n jgn hidop blik ! *ade plak dah mati hidop balik ?
adududududud ! aku fenin , naseblhaaa ni bulan yang terakhir . n afta dia no more asignment ! no more heart attck , no more STRESSS ! damn it !
3- dengan ahli kumpulan yang pelbagai ragam .
hello ? korg bleh pk koddd untuk sepasukan ? sorg belah ni . sorang belah nu ? WHAT ON EARTHHH ! gler rrrr ! aku nk blik , nk benti kolej . kalu aku marah tau nk tacink , tau plak nk masm muka . 
said aku xbleh diharap ? ko ? blehhh sngt laaa ? benci la .

Monday, 2 April 2012

PAGI olls ^^

ahahhh ! pgpgpg ! pg2 jer lg dah tintong , haha mkn da korg ??? wahhhhh laju kowg makn ? aku blom g .. lapiaqqq nih ! *pekatnya kediah , MUAHAHAH ok , aku nk story pgpg ni pasal exBFF aku tuh . dis is mean story part 2 la . haha , okehh ! afta kami xcontct antara aku n wanie uhh . ade sowg mamat yang dikenali sbgai HAZWAN n dy adalah dak satu skola ngnaku jgak , merangkap kawan baik lhaa kan . dy yang beria-ria nk cantumkan aku ngn wanie ni menjadi 1 ! tp aku xterdaya n xboleh g nak maapkan dy . beb , terokk kod ape dy wat uhh . aku g umah dy . dy bagi goodie bag yang kecikk uhh n terkandung mengandung cincin n kristal yang ade bear tron salju salji tuh kat aku dengan bgtau nah 'nah . RYZAL bg' . *ryzal uhh , mamat yang dy nyamar n cilok pic mamat tuh kat FB lhaa . nma fb mamat uhhh ED HAWKK ! alahaiiii sampai aty gler , terkilan auuu ! setaonn gk laaa aku xcontact ngn dak sg.bulohhh uhh . smpailhaa wan dtg n kte dy nak aku ngn wanie tuhhh baikk blikkk . aku pon pikir sejenak , mmg aku miss at NOR AZUANIE tuh . tapi beragak lhaaa layan kawan baik dy mcm ni !! eeeee GERAM koddd ! cettttt ! ape laaa slah aku smpai dy layan aku ceni . org xlayan dy ke smpai nk dapat kan perhatian dgn cra songsang ceni ???? sbarrr je .
duniaaaa ni kecik jer smapai wan bleh contact aku blik , now aku try diri aku untuk mcg ngn wanie , terima dy blik . setaon tuh da ckop mungkin untuk dy . hope dy xbt lgi n aku hope bkan dengan cre tu untuk dapatkan perhatian dari org sekeliling .  pasnihh , mungkin aku xkan percya lg dgn dy cuma bleh trima dy sbagai kawan dengan perlahan ^^ aku baik x ? hahahahaha POYOS ! HWAITINGGG :)

dah abes dah asingment ^^

haihhh , abess dah wat asingment , n aku stay back sowg2 at dalam lab nihh . knape ? haaaa dak2 umah semua ade meeting ngn directorrr kolej maa . ayakkk ! ok aku bosan then aku post blog baru ? blehh ? xblehh ? apasal plak ? ahhh xde2 aku nk post gk . blog aku kan ? HAHA akugiler ! xblehh blahh . xkesa laa mrapu mreben ape pon , xde org yang nk bce pon blog aku , sbub xde nye aku nk war-warkan blog kat people outthre . xgitu ? malu laa aku if orang bace . MUAHAHAHA , haihh norhanis shaheera oiii gelak srupa apa da . korg kesaa xklau aku nk wat luahan hati song by apit kat cni ? ohhh blehh cter la ea ? ngeee story pasal EXbff ak dulu . hah hah hah !! BFF yer , BKAN bf seyhhh ! ape klas cte pasall mende lepas . k lets the story begin . i have sumone yang sangat2 aku syg , cintan cintun gler2 . ape ? ingt bf je nk cintan cintun ? bnyak lhaa korg !! hah , pasal bff aku yang aku percya gler kodd . dy leh wat xbtoll plakkk . ade patot dy mnyamar jd laki n pikat aku ! HELLO !!!! im no LESBIAN ok ? aduhh laa , dah tu bukan ngn aku jer . ngn adex spupu spapat dy pon wat centu . lepastu kantoii ? ape cer babe ??? mmg xde keje lainn ea ? alahaiiii nasib la aku tau . sedih n sadis kod . kawan baik yang aku kenal 7years bagai gelak jatuh tguling terrtungging sekali semua bagai ini balasan yang diberi . bagi keta sjibik aku nk la jugak . but sorry to say la , afta dah dapat tau noo sorry fer ya ! aku hidop dengan life aku . sedih sebb ko xde dlam life aku lepas tu aku rindu . tp kawan2 sekeliling aku bg aku gelak . thanks fer them :) hope ko happy dngan ape yang ko dah wat n cra layanan ko terhadap kawan baik ko sendri , syang ko tp xdibalassyg . sorry NOR AZUANIE AJAHAR <3

Sunday, 1 April 2012

weeeeee lame seyh xon9 ! ^^

waaaaa cam mane rupe aku skrag ? MUAHAHAHA  
Haihaihai !!!!! MISS sama ini blog , lame x gatal tngan nk menaip ! *aku new post ni pon sebub ade dlm lab n bleh nk on9 . NGEEEE . so ? shat kah ?? saya NORHANIS SHAHEERA shat saja mehh . daripada bulan 1 , bulan 4 ni laaa baru aku nak bleh open blog blik . haihhh , wat mcm aku ni rmai peminat payah la , poyo jer ~ hakkpuiii ! hahhh ilang dah la idea aku nk menaipp . ape je nk taip nih . ok , aku cte skit la ape jer keja gelap aku sepanjang 3bulan nih . sepnjang 3month nih , xde wat ape pergi blik kelas mcm biasa , tgok tv ,tdo , mandi semua mcm biasa lhaaa . xde xpuas aty ngn sape2 *alahaiii nmpak sngat aku nihh kaki gdo . HAHA xdela gurau jer mehh . now dah bulan 4 . aku punya last month dekad kolej nih , sadis ehh nk tggal kolej yang xramai org . welll hello , FYI ! kolej aku nih even skit ornagnye , tpi smuaaa giler2 . saya BGGA aww stdy at KKCJ nih ! gonna miss u all :'(
ckap sal buah aty , heyy aku still wif HIM ok ? LUQMAN HAKIM ! ngeeee pasan ! tp da bhagiaaa kan ? syg die eh , gadoh2 tu alaaa biasa laa . alam percintaan , alamakk dy nk dtg dah jiwang uhh ! dahhhh setopsetop . ok lhaaa , cukop pai sni jer kod aku menaipp . kes aku punya laporan trip hari tu xsiap ag :'( tlong bt ? HAHA xpa , aku BERUSAHA ! muahahaha . ok bloggers , cauuuu dadadididudu MUAH ! ^^