Monday, 14 November 2011

aku ! norhanis shaheera ! (^_^)



aku ? aness ! norhanis shaheera ! just aness suda lhaa ! nk plak koe pnggil aku ngn nme pnjg kan~
skit lhaa pasal aku !
umo aku , 20 taon nih . lahir? hospital besaq aloq staq kedah nih ! *pekat dak kedah? kononnyer ~
but aku membesar at sg.buloh selangor ! sbb? aku punye pasal lhaa~  HAHA !!
no lhaa , its just pasal ayh aku army . tu yg pindah randah stayy at kem paya jaras sg.bulohh tu ~
aku ank sulong dri 4 org ! 2gurl and 2boy . pompuan laki pompuan laki ! haaa pndai dak parents aku siap berselang seli bagai ! aku stay sne dri kecik smpai lhaa abeh exam ! pham2 lhaa bhasa pon x loghat kedah lhaa even ic aku '02' kan?? then aku pindah blik kedahh sudah ! abes jer spm , dpt rezat aku go too stdy n9 ! at tanjung agas , kolej uniti kt sne ! but xberthan aku lri kua cm tu jerk ! haha aku bnti sbb tempat dy jauh sngt dri pekan lhaa ! mmg kne lhaa czen aku smua kte aku ni stdy kt tempat jin bertendag ! alahai terkilan teruihh ! then aku try kolej komuniti atau nick nme nyee KK sudah ! mlas aku taip pnjg2 . aku amik kos architecture draughtmans ! *pelukis pelan senibina !
n nk taw ape aku rase??? FENINN ouh KOS uhh ! smpai sem 3 jer aku blahh gk ! aku g lhaa kolej PTPL atau kesasulan mereka2 yg jrang mnyebot sbgai PTPTL ! *pndai2 ampa ja nohh ! grrrr
then kt ptpl sungai petani uhh lhaa aku jumpa luqman hakim ! *laki aku oi oi ! haha
aku jumpa kawan2 *mklum lhaa bru pindah , mne lhaa nk ade kwan !
knal smua kwan2 aku kt ctu ! but xberthan jugaks ! aku out from there gk! n now , mne aku skunk???? KK blik ! tp kli nihhh , bru nk mnyesai buat btol2 unnn? hahah *pdan muka akuhh !
tp aku suka sbb ni kos fevret aku lhaa ! n aku wat smpai abes ! wish me luck ..
tu life stdy aku ! tp aku bersyukor a llot , cez aku ade bnyk kwan n adex2 ksaygan yg menyapot akuh ! thanks all !

ape yg aku suka ? *korg xtnye pon aku nk gk cte ! kesaa fulak akuh !
fevret kaler aku? merahh lhaaa !
bnde yg aku suka ? bnyk arrr ! tp aku mmg xsuka org yg jenis memaksa , maaf tp itu bukan style aku !
klau staii nk pksa2 aku , aku xlyan ? PADAN MUKA !!! *sape soh pkse norhanis nihh !
aku bkan jenis suka nk myombong ngn org ! uu xpattt ~~
bkan staii aku gk lhaa nk myombong ngn org ! aku renyeh xperlu kta apa2 lg ade !
n hobi yg xdpat ditepis lg adalh bila aku suka berckap !
nmpk je muke cm tu ~ *cm tu tu cm ner lhaa ~
haha ! xkesaa lhaa , tp bila aku da stat berckap ! apa xkta ! sbb tu aku kte org yg btol knal aku jer bleh pham aku ! thnks korunx ! <3 simpan atas=keepitup !

No comments:

Post a Comment