Monday, 2 April 2012

dah abes dah asingment ^^

haihhh , abess dah wat asingment , n aku stay back sowg2 at dalam lab nihh . knape ? haaaa dak2 umah semua ade meeting ngn directorrr kolej maa . ayakkk ! ok aku bosan then aku post blog baru ? blehh ? xblehh ? apasal plak ? ahhh xde2 aku nk post gk . blog aku kan ? HAHA akugiler ! xblehh blahh . xkesa laa mrapu mreben ape pon , xde org yang nk bce pon blog aku , sbub xde nye aku nk war-warkan blog kat people outthre . xgitu ? malu laa aku if orang bace . MUAHAHAHA , haihh norhanis shaheera oiii gelak srupa apa da . korg kesaa xklau aku nk wat luahan hati song by apit kat cni ? ohhh blehh cter la ea ? ngeee story pasal EXbff ak dulu . hah hah hah !! BFF yer , BKAN bf seyhhh ! ape klas cte pasall mende lepas . k lets the story begin . i have sumone yang sangat2 aku syg , cintan cintun gler2 . ape ? ingt bf je nk cintan cintun ? bnyak lhaa korg !! hah , pasal bff aku yang aku percya gler kodd . dy leh wat xbtoll plakkk . ade patot dy mnyamar jd laki n pikat aku ! HELLO !!!! im no LESBIAN ok ? aduhh laa , dah tu bukan ngn aku jer . ngn adex spupu spapat dy pon wat centu . lepastu kantoii ? ape cer babe ??? mmg xde keje lainn ea ? alahaiiii nasib la aku tau . sedih n sadis kod . kawan baik yang aku kenal 7years bagai gelak jatuh tguling terrtungging sekali semua bagai ini balasan yang diberi . bagi keta sjibik aku nk la jugak . but sorry to say la , afta dah dapat tau noo sorry fer ya ! aku hidop dengan life aku . sedih sebb ko xde dlam life aku lepas tu aku rindu . tp kawan2 sekeliling aku bg aku gelak . thanks fer them :) hope ko happy dngan ape yang ko dah wat n cra layanan ko terhadap kawan baik ko sendri , syang ko tp xdibalassyg . sorry NOR AZUANIE AJAHAR <3

No comments:

Post a Comment