Friday, 13 April 2012

start de sumtg new :)

the symbl of LANGKAWI <3
hye there ! how r u ?? me ? im fine ! HAHA aness bru jer blik from lagkawi ! 
banyk pengalaman n pengetahuan baru yang aness dpt ! most yang pling important , dpat kwan ngn italian ! gotchaaa !! haha , dah add fb dy dah , aness meet ngn FLOCCA pon masa nk turun cable car tuh , penad jugak lhaaa berspeaking , xjgka pon speaking aness tuh btol ! n simple thing that i've learn itali langguage , TI AMOR ! means ? ILOVEYOU !! msti laaa kena tau pkara ass tuh !! tu pkra yang baik ! ada yang xbaik nya ! amaran tsunami dikuarkan ? whattt ? mmg kami xjgka bnde tu . syesss cuak gle . kitowg stay kat pekan KUAH until 10 pm , pastu blik bilik n amik semua pakian . time smpai je hotel nk amik pakaian , angin mmg kuat gle . tlinga aku ni takoddd nk dengaq bunyi air laut . lari amik baju dlam 5 mnit jer siap . angen mmag kuat , 5 minit dah kuar dri pantai chenang , ujan turun lebat . smpai dekat HOMESTAY BUKIT TGGA ,kamii tido mmg xbrapa nk lena laaa kan ? ujan spanjg malam . kami bngon pagi tu mandi pon ayaq sejok ! ketaq kodd . pagi tu baru hujan brenti . n pegi denga TAKLIMAT at LADA , then shopping n BALIK ! balikk ? kmi nek feri kat jeti smpai KUALA PERLIS , thanks god selamat smpai . dpat HUG my MUM ! n my mum said angen kat kuala perlis tu pon kuat . naseb selamat smpai . ALHAMDULILLAH . 
moral nya ?? bahaya tu ada kat mna2 . jga dri sebaik mungkin , bukan dr sendri tp org yang ada kat sekeliling kita ni sama , mksudnya JGN PENTING DRI LA !  semuua pon manusia . so ? chillah :)







No comments:

Post a Comment