Sunday, 1 April 2012

weeeeee lame seyh xon9 ! ^^

waaaaa cam mane rupe aku skrag ? MUAHAHAHA  
Haihaihai !!!!! MISS sama ini blog , lame x gatal tngan nk menaip ! *aku new post ni pon sebub ade dlm lab n bleh nk on9 . NGEEEE . so ? shat kah ?? saya NORHANIS SHAHEERA shat saja mehh . daripada bulan 1 , bulan 4 ni laaa baru aku nak bleh open blog blik . haihhh , wat mcm aku ni rmai peminat payah la , poyo jer ~ hakkpuiii ! hahhh ilang dah la idea aku nk menaipp . ape je nk taip nih . ok , aku cte skit la ape jer keja gelap aku sepanjang 3bulan nih . sepnjang 3month nih , xde wat ape pergi blik kelas mcm biasa , tgok tv ,tdo , mandi semua mcm biasa lhaaa . xde xpuas aty ngn sape2 *alahaiii nmpak sngat aku nihh kaki gdo . HAHA xdela gurau jer mehh . now dah bulan 4 . aku punya last month dekad kolej nih , sadis ehh nk tggal kolej yang xramai org . welll hello , FYI ! kolej aku nih even skit ornagnye , tpi smuaaa giler2 . saya BGGA aww stdy at KKCJ nih ! gonna miss u all :'(
ckap sal buah aty , heyy aku still wif HIM ok ? LUQMAN HAKIM ! ngeeee pasan ! tp da bhagiaaa kan ? syg die eh , gadoh2 tu alaaa biasa laa . alam percintaan , alamakk dy nk dtg dah jiwang uhh ! dahhhh setopsetop . ok lhaaa , cukop pai sni jer kod aku menaipp . kes aku punya laporan trip hari tu xsiap ag :'( tlong bt ? HAHA xpa , aku BERUSAHA ! muahahaha . ok bloggers , cauuuu dadadididudu MUAH ! ^^

No comments:

Post a Comment